Katwijk heeft zich zaterdagmiddag hersteld van de slechte beurt vorige week bij Kon. HFC. De oranjehemden waren op de Krom een maat te groot voor ADO ’20. Het werd door goals van Robin Schulte, Joey Ravensbergen, Ruben Doesburg en Bart Sinteur uiteindelijk 4-2.

De ploeg van Anthony Correia kende een droomstart en kwam binnen de minuut aan de leiding. Na een snelle uitbraak drukte Schulte af: 1-0.

Tegen zijn oude club was Ruben Doesburg bedrijvig. De rechtsbuiten toonde zich dreigend en pikte in de 28e minuut zijn doelpunt mee. Zijn lob betekende de 3-0 en was achteraf bezien de mooiste goal van de middag. De 2-0 was van Joey Ravensbergen, die de profiteerde van een rebound die ontstond na een schot van Doesburg.

Reddingen De Vries, Sinteur met de 4-0
Katwijk zat binnen het halfuur op rozen, maar schakelde in de openingsfase na rust misschien iets te ver terug. Doelman Mark de Vries trad een aantal keer handelend op, waardoor Katwijk de gelegenheid kreeg om zelf naar 4-0 uit te lopen. Bart Sinteur werd 1-op-1 gezet en faalde niet.

Een smetje voor Katwijk waren nog de twee tegengoals in de laatste tien minuten, waardoor ADO ’20 er met 4-2 uiteindelijk nog genadig vanaf kwam.

Katwijk – ADO ’20 4-2 (3-0)
Goals: Robin Schulte, Joey Ravensbergen, Ruben Doesburg, Bart Sinteur