Katwijk heeft woensdagavond een besloten oefenduel met ADO Den Haag nipt verloren. De eerstedivisionist won in eigen huis met 3-2.

De oranjehemden namen in Den Haag al vlot een voorsprong. ADO-aanvaller Daryl van Mieghem wilde in de eigen zestien voor opruiming zorgen, maar werkte de bal in eigen doel. De thuisploeg kwam na ruim een halfuur spelen op gelijke hoogte via Alex Schalk: 1-1.

Aan de leiding halverwege
Toch ging Katwijk met een voorsprong rusten. Een snelle tegenaanval na balverovering werd afgerond door Matthijs Hardijk: 1-2.

In het openingskwartier na rust stelde ADO, de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie, orde op zaken. Schalk maakte al snel zijn tweede van de avond, waarna Henk Veerman in de zestigste minuut voor de 3-2 tekende. Vervolgens werd er niet meer gescoord.

ADO Den Haag – Katwijk 3-2 (1-2)
Goals: Matthijs Hardijk, Daryl van Mieghem (eigen doelpunt)

Archieffoto: Sander van Duijn

Check ook: Katwijk-trainer Correia tekent voor twee seizoenen bij Telstar