Anthony Correia is verkozen tot beste trainer van West 2 van dit seizoen. De coach van Katwijk kreeg de voorkeur boven drie andere genomineerden. Ook Thomas Duivenvoorden van FC Rijnvogels behoorde tot de kandidaten, evenals Leen van Steensel (Barendrecht) en Ekrem Kahya (HBS).

In totaal worden er (per district) zes VVON Awards uitgereikt. Leden van de VVON konden tussen 5 en 10 mei hun stem uitbrengen, waarbij Correia in ons district als winnaar uit de strijd kwam. De Noord-Hollander ontvangt op vrijdag 19 mei op het VVON Trainerscongres in Zwolle zijn prijs.

Correia werkt sinds de zomer van 2020 bij Katwijk. Hij werd met de oranjehemden vorig seizoen kampioen van de Tweede Divisie en is momenteel ook nog in de race met zijn ploeg, al deden de oranjehemden afgelopen weekend slechte zaken. Katwijk verloor met 5-3 bij Jong Sparta en moest daardoor de koppositie prijsgeven.

Toch weigerde Correia de handdoek al te gooien. “Deze nederlaag is voor de ranglijst wel echt klote, maar we moeten hier snel overheen stappen. Op 27 mei wordt deze competitie beslist.”

Alle winnaars
District Noord: Ruud Jalving – ACV Assen – Derde Divisie (Za)

District Oost: Camiel Jager – AWC – Vierde Divisie (Zo)

District West 1: Willem Romp – Eemdijk – Vierde Divisie (Za)

District West 2: Anthony Correia – v.v. Katwijk – Tweede Divisie

District Zuid 1: Theo van Geffen – rksv Nemelaer – Eerste Klasse (Zo)

District Zuid 2: Sjoerd van der Coelen – RKsv Wittenhorst – Eerste Klasse (Zo)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Correia blijft strijdbaar na domper: ‘Een bittere pil, maar slikken en weer doorgaan’
Check ook: Van Mil verlaat Katwijk voor Deens profavontuur

 

POPULAIRE BERICHTEN