Katwijk heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Mukhtar Suleiman. De 22-jarige aanvaller komt over van derdedivisionist OFC. Hij tekent voor één seizoen. Suleiman is een buitenspeler met scorend vermogen en een goede voorzet, meldt Katwijk.

De twintiger maakte op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van de Hoornse voetbalvereniging Always Forward. Daarna kwam hij via Zwaluwen ’30 uiteindelijk bij Hollandia terecht. In seizoen 2019-2020 was hij met Hollandia koploper in de Hoofdklasse Zondag. In maart van dat jaar werd de competitie beëindigd vanwege het coronavirus. Suleiman had op dat moment vijftien keer gescoord. In de zomer van 2020 vertrok de buitenspeler naar OFC. Daar speelde hij maar enkele wedstrijden, omdat opnieuw het virus een streep door het amateurvoetbal zette.

Suleiman trainde de afgelopen periode al mee bij Katwijk. De buitenspeler is ook een verdienstelijk zaalvoetballer en speelde in de zaal tot op het hoogste niveau. In overleg met Katwijk heeft Suleiman besloten zich volledig op het veldvoetbal te gaan richten en te stoppen in de zaal.

Selectie VV Katwijk

Blijft: Anthony Correia (trainer), Robbert Susan, Killian van Mil, Bart Sinteur, Kay Blokland, Paul Kok, Samuel Scheimann, Marciano Mengerink, Lars Weistra (doorlopend contract), Rick van der Meer (doorlopend contract), Tim Freriks (doorlopend contract), Zion Valies (doorlopend contract), Dario van Breukelen, Loyd van der Wilden, Danny van Haaren, Raoul Esseboom, Frank Kardjani, Oege-Sietse van Lingen

Nieuw: Patrick van der Fits (assistent-trainer, VVSB), Joey Ravensbergen (Quick Boys), Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels), Dave Star (Katwijk O23), Justin van Otterloo (Katwijk O23), André Krul (AZ Alkmaar), Timon Fikkert (HBS), Mukhtar Suleiman (OFC)

Vertrekt: Joey Jongman (Barendrecht), Steven Sanchez Angulo (IJsselmeervogels), Brandon Robinson (Excelsior Maassluis), Boy de Jong (Zwaluwen), Mark de Vries (Ter Leede), Lars van IJzendoorn (ARC), Sam Aarts (ODIN’59)

Foto: vv Katwijk

Lees ook: Hillegom haalt Van Dooren terug


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN