Katwijk lijkt in een vormcrisis beland. De ploeg van Anthony Correia leed op bezoek bij Spakenburg zijn derde nederlaag op rij. Quick Boys en FC Lisse wonnen wél.

Voor Katwijk lijkt de winterstop (over ruim een week) niet snel genoeg te mogen komen. Op bezoek bij Spakenburg konden de oranjehemden het tij ook niet keren. De thuisploeg kwam na 32 minuten aan de leiding via een afstandsschot van Luuk Admiraal. Vervolgens miste Katwijk-middenvelder Quinton Christina 1-op-1 met de Spakenburg-goalie en was het niet veel later aan de overzijde wél raak. In de tweede helft kwam Katwijk via Tim Freriks nog wel terug tot 2-1, maar daar bleef het bij voor de Krombewoners.

Klassieker prooi voor Quick Boys
Quick Boys verloor ook zijn laatste twee wedstrijden, maar wist nu orde op zaken te stellen. De blauw-witten wonnen de Klassieker tegen IJsselmeervogels met 2-1. Na een doelpuntloze eerste helft opende Danny van den Meiracker in minuut 57 de score tegen zijn vorige club. Een kleine tien minuten later verdubbelde Youssef el Kachati de marge, waarna oud-VVSB-spits Youssef Blel nog wel de aansluitingstreffer op het bord bracht, maar verder liet Quick Boys het niet komen.

Kon. HFC prooi voor FC Lisse
FC Lisse gaf de last-minute zege van vorige week op Katwijk (0-1) een goed vervolg tegen Kon. HFC. De ploeg van Raymond Bronkhorst zegevierde op Ter Specke met 2-1. Max Hudepohl zette de gastheer al vlot op het goede spoor. Halverwege de tweede helft deed ook ploeggenoot Enzo Stroo een duit in het zakje. Diep in blessuretijd volgde nog een Haarlemse eretreffer van Jim Hulleman, maar dat was slecht een goal voor de statistieken.

Quick Boys – IJsselmeervogels 2-1 (0-0)
Goals: Van den Meiracker, El Kachati

Spakenburg – Katwijk 2-1 (2-0)
Goal: Freriks

FC Lisse – Kon. HFC 2-1 (1-0)
Goals: Hudepohl, Stroo