Nigel Ogidi Nwankwo speelt ook volgend seizoen bij Quick Boys. De linksback kwam afgelopen zomer over van competitiegenoot Scheveningen en was daarvoor speler van zondag derdedivisionist Westlandia. Daar werkte hij al eerder met de huidige trainer van de Katwijkers, Edwin Grünholz. Iets wat hij ook al deed in de jeugd  bij ADO Den Haag.

Nwankwo werd gehaald om de concurrentie aan te gaan met Joey Ravensbergen. In de laatste twee competitiewedstrijden voor de onderbreking wist hij ook daadwerkelijk een basisplek te veroveren bij Quick Boys.

De 22-jarige linkervleugelverdediger, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, is niet de eerste speler die de laatste dagen zijn contract heeft verlengd bij de tweededivisionist. Eerder gingen Paul van der Helm, Nick Runderkamp, Ivailo Staal, Ricky van Haaren, Pim van der Plas en Jan-Willem Kamp hem voor. Ook trainer Grünholz blijft behouden voor de club.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys pakt door: Runderkamp tekent voor twee jaar bij


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN