Jan-Willem Kamp speelt ook de volgende twee seizoenen in het blauw-witte tenue van Quick Boys. De speler die is geboren in Oldenzaal, blijft zodoende nog tot en met de zomer van 2023 op Nieuw Zuid voetballen. De 26-jarige voetballer kwam vorig seizoen over van Quick’20. 

Kamp kon tot de onderbreking van de huidige voetbaljaargang rekenen op een basisplaats bij de Katwijkers. Hij scoorde daarin één keer. Tijdens de openingswedstrijd in de Tweede Divisie tegen GVVV was hij goed voor de winnende treffer (2-1). Opvallend was dat hij door trainer Edwin Grünholz niet op zijn gebruikelijke positie werd neergezet. Waar hij normaal gesproken als defensieve middenvelder speelde, stond hij nu in de verdediging.

De middenvelder annex verdediger is niet de eerste speler van Quick Boys die zijn contract voor twee seizoenen heeft verlengd. Eerder gingen Ivailo Staal, Paul van der Helm en Ricky van Haaren hem al voor. Ook doelman Pim van der Plas verlengde zijn contract, maar hij deed dat voor één jaar met een optie op nog een seizoen.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Rijnsburgse Boys licht optie in contract van middenvelder 


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN