Noordwijk is zaterdag tegen een tweede nederlaag op rij aangelopen. De Noordwijkers verloren met 1-0 bij De Treffers. VVSB won voor de vierde opeenvolgende keer.

Noordwijk had het lastig in Groesbeek tegen De Treffers, maar kreeg na een klein uur spelen toch een goede kans via Emiel Wendt. Dat leverde geen treffer op. In de 75e minuut viel de goal wel aan de overzijde. Een van richting veranderd schot van Langeveld plofte binnen. Noordwijk claimde nog een strafschop, maar kreeg die niet en stapte uiteindelijk zonder punten terug in de bus naar de Duinwetering.

Doelpuntenfestijn na rust
VVSB keerde wel met een tevreden gevoel huiswaarts. Er werd op bezoek bij DEM met 2-4 gewonnen en opvallend genoeg vielen alle goals in de tweede helft. VVSB deed uitstekende zaken in het eerste kwartier na rust. Het stond toen 0-3 door goals van Leroy George, Danny Bakker en Richelo Fecunda.

Na twee keer de lat te hebben geraakt, kwam DEM in de zeventigste minuut terug tot 1-3. Verder liet de ploeg van Wilfred van Leeuwen het niet komen, hoewel er nog twee goals vielen. Ian van Otterlo maakte de 1-4, waarna de thuisploeg in de blessuretijd nog de eer redde.

De Treffers – Noordwijk 1-0 (0-0)

DEM – VVSB 2-4 (0-0)
Goals: George, Bakker, Fecunda, Van Otterlo