[slideshow_deploy id=’45842′]

Noordwijk is er niet in geslaagd om de kwartfinale van de Districtsbeker te bereiken. In Alphen aan den Rijn werd er na penalty’s verloren van ARC in de achtste finale. Na negentig minuten was de stand 3-3. Emiel Wendt had twee keer het doel getroffen. Raymond Manuputty maakte voor de Noordwijkers de 3-3 in extremis.

Op een bijveld bij ARC werden spelers als Nick van Staveren en Tjeerd Westdijk uit voorzorg aan de kant gehouden. De twee aanvallers kampten met lichte klachten. Het verder op papier sterke Noordwijk kwam in de eerste helft met 1-0 achter tegen de koploper in de Eerste Klasse.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong in de tweede helft. Wendt bracht Noordwijk binnen vijf minuten op gelijke hoogte met twee goals. Vlak voor tijd leek de overwinning alsnog naar ARC te gaan. Manuputty schoot echter in 93e minuut de gelijkmaker binnen.

De Noordwijkers verloren de penaltyserie daarna met 3-1.

ARC  – vv Noordwijk (1-0) 3-3  (ARC wns)
Goals: Wendt (2), Manuputty

Archieffoto: Ron van der Linden