Het zijn zware weken voor Rijnsburgse Boys. De Uien leden zaterdag hun derde nederlaag op rij. Op bezoek bij Kozakken Boys werd met 3-1 verloren. Vooral de manier waarop was pijnlijk. Na 37 minuten was het 3-0.  In de tweede helft probeerde Rijnsburgse Boys wat terug te doen, maar dat lukte pas in de 75e minuut via Jordy Hilterman.

Noordwijk boekte een knappe, karaktervolle zege tegen Jong FC Volendam. Het werd 3-2. Op de Duinwetering kende Noordwijk een droomstart: al in de eerste minuut kopte Jesper de Vré de 1-0 tegen de touwen. In de elfde minuut volgde de Volendamse gelijkmaker en in de 77e minuut de 1-2. Drie minuten later zorgde een fraai afstandsschot van Jose Barbosa Nhoca al voor de 2-2.

Wie anders dan captain Emiel Wendt tekende uiteindelijk voor de winnende treffer.

Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys 3-1 (3-0)
Goal: Hilterman

Noordwijk – Jong FC Volendam 3-2 (1-1)
Goals: De Vré, Barbosa Nhoca, Wendt

Check ook: Quick Boys loopt in tweede helft uit naar comfortabele derbywinst op FC Lisse