Katwijk heeft voor de tweede wedstrijd op rij doelpuntloos gelijkgespeeld. Nadat er vorige week tegen De Treffers-thuis geen treffers op het scorebord kwamen, gebeurde hetzelfde op bezoek bij IJsselmeervogels.

Een remise kwam ook uit de bus bij ACV – FC Rijnvogels, al werd het punt door de Katwijkers erg last-minute veiliggesteld. Dennis Bakker benutte in blessuretijd een strafschop: 1-1. Dat was op basis van de tweede helft een terechte gelijkmaker.

Ter Leede boekte eindelijk zijn eerste seizoenszege. Staphorst werd na een 0-1-achterstand met 2-1 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van Rowdy van der Putten en Dirk Hoekstra.

IJsselmeervogels – Katwijk 0-0

Ter Leede – Staphorst 2-1 (0-1)
Goal: Van der Putten, Hoekstra

ACV – FC Rijnvogels 1-1 (1-0)
Goal: Bakker (strafschop)

Check ook: Quick Boys loopt in tweede helft uit naar comfortabele derbywinst op FC Lisse