Noordwijk vaart een nieuwe koers. Met de presentatie van de nieuwe technische staf wordt vol ingezet op de jeugd en de ontwikkeling daarvan. In dat licht kondigde de club vandaag vijf versterkingen aan. Allemaal nog onder de twintig jaar.

Rowin Mol
De 19-jarige Mol is afkomstig van FC Volendam. Deze  linksbenige verdediger/middenvelder studeert momenteel aan het Johan Cruijff College in Amsterdam. Mol woont in Purmerend, waar hij voetbalde bij Purmersteijn. Op jonge leeftijd vertrok hij naar FC Utrecht om daar in de D1 te gaan spelen en na twee jaar FC Utrecht maakte hij de overstap naar de Wijdbroeken uit Volendam.
 
Rick Arnoldus
Arnoldus is een 17-jarige middenvelder en is afkomstig van Sparta Rotterdam. De inwoner van Leiden zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij GHC. Na GHC vertrok Arnoldus naar Alphense Boys, waar zijn voetbalkwaliteiten al snel opgemerkt werden door een aantal BVO’s. Hij speelde vervolgens een jaar bij Feyenoord, waarna hij vertrok naar Sparta. Arnoldus kwam tevens uit voor Oranje onder 17 en 18. 

Rick Antoni
De 18-jarige Antoni komt over van Alphense Boys en maakte indruk in de testwedstrijd die Noordwijk een maand geleden organiseerde. De middenvelder speelde ook nog een paar seizoenen in het shirt van FC Utrecht. 
 
Lars Duindam
Duindam is een 17-jarige Noordwijker en komt momenteel uit voor Quick Boys. De rechtsbenige centrale verdediger keert dus terug op het oude nest.

Tom Duindam
Datzelfde geldt voor Tom Duindam. Duindam is een 18-jarige spits en komt ook over van Quick Boys A1.

Bron: www.vvnoordwijk.nl

Archieffoto: Ron van der Linden

 

POPULAIRE BERICHTEN