Noordwijk wacht nog altijd op terugkoppeling vanuit de KNVB inzake de klacht die het eind vorig kalenderjaar indiende tegen Quick Boys. Dat vertelt technische man Pieter Vink tegen VIDB.

De Noordwijkers stapten naar de KNVB uit onvrede over het handelen van Quick Boys in hun ogen bij het benaderen van Lars Jansen en Toer Bouwman, die komende zomer naar Nieuw Zuid verkassen. Met ingang van dit seizoen was afgesproken dat transfers pas na 1 januari wereldkundig mogen worden. Bovendien moet de tegenpartij ingelicht worden op een moment dat een speler benaderd gaat worden. En dat was in het geval van Jansen en Bouwman volgens Noordwijk niet gebeurd.

‘Onfatsoenlijk’
De ‘principekwestie’ werd aanhangig gemaakt bij de KNVB, maar sindsdien is er complete radiostilte. “We hebben de klacht op 8 december ingediend en vervolgens op 9 februari om een reminder gevraagd, maar tot op heden hebben we geen enkel bericht ontvangen”, aldus Vink. “Dat is wel teleurstellend en ook een klein beetje onfatsoenlijk. Ik kan me voorstellen dat ze het druk hebben, maar een kort mailtje dat het opgepakt gaat worden, hadden wij wel op prijs gesteld. We gaan ze nu wederom om een update vragen.”

Noordwijk en Quick Boys treffen elkaar zaterdagmiddag voor de tweede keer dit seizoen, ditmaal op de Duinwetering, maar bij Vink leven geen hard feelings. “Het gaat ons niet om Quick Boys, maar om de reglementen. Of we houden de regels aan, maar dan moet iedereen zich er ook aan houden. Of de reglementen gaan overboord. Verder is het gevoel niet anders dan een paar maanden geleden. Ik zal iedereen van Quick Boys zaterdag gewoon een hand geven en we zullen ze gastvrij ontvangen.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Noordwijk maakt ‘principekwestie’ aanhangig bij KNVB: Vink en Pluimgraaff reageren
Bekijk ook: De Vooruitblik #13: met Lars Jansen (Noordwijk)

POPULAIRE BERICHTEN