Het verblijf van Dyllandro Panka op Ter Specke blijft beperkt tot één seizoen. De vleugelaanvaller verkast volgend seizoen naar Kloetinge, waar hij tot medio 2026 heeft getekend.

Panka is voor het tweede jaar op rij actief in de Bollenstreek. Vorig seizoen speelde hij voor Quick Boys, dat zijn contract niet verlengde. Afgelopen zomer was FC Lisse zijn vervolgstap. Mede door een slepende blessure, die hem drie maanden aan de kant hield, kwam hij pas vijftien keer in actie. Afgelopen zaterdag scoorde Panka zijn derde seizoenstreffer op bezoek bij Spakenburg.

Verhuizing naar Zeeland
Over een aantal maanden zoekt Panka zijn heil bij Kloetinge, de nummer elf van de Derde Divisie B. De technische commissie van de groenwitten kreeg te horen dat de linkspoot en zijn vriendin zich in Zeeland willen vestigen. Panka’s partner komt oorspronkelijk uit Goes.

De 25-jarige Panka verkaste in 2019 van Purmersteijn naar FC Volendam, waar hij in september 2020 zijn eerste profcontract ondertekende. Toch bleef een definitieve doorbraak in het Kras Stadion uit. Hij kwam in totaal tot acht competitie-optredens voor de huidige eredivisionist.

Foto: FC Lisse

Lees ook: FC Lisse greep in de winterstop naast komst van Ignacio

POPULAIRE BERICHTEN