Dyllandro Panka blijft actief in de Tweede Divisie. De buitenspeler speelt volgend seizoen voor FC Lisse, zo is donderdag bekendgemaakt. Panka komt over van Quick Boys. Hij was op Nieuw Zuid bezig aan zijn eerste seizoen.

Begin vorige maand werd duidelijk dat Quick Boys waarschijnlijk geen gebruik zou gaan maken van de cluboptie in het contract van Panka. “Er zijn op dit moment teveel twijfels om de optie te gaan lichten”, vertelde Gert Pluimgraaff in de talkshow Quick Boys Live. Het bestuurslid selectievoetbal van Quick Boys hield de deur nog wel op een kier, maar zover kwam het niet. FC Lisse sprong op de wagen en hengelde Panka binnen.

Vanuit Volendam naar Nieuw Zuid
Panka verkaste in 2019 van Purmersteijn naar FC Volendam, waar hij in september 2020 zijn eerste profcontract ondertekende. Toch bleef een definitieve doorbraak in het Kras Stadion uit. Hij kwam in totaal tot acht competitie-optredens voor de huidige eredivisionist.

Afgelopen zomer was Quick Boys zijn vervolgstap. Panka maakte in de voorbereiding een fraaie goal tegen FC Lisse (5-0) en was in september in competitieverband opnieuw trefzeker tegen zijn nieuwe club. Toen werd er met 3-1 gewonnen door de Katwijkers en Panka tekende voor de 2-0.

Lees ook: Quick Boys naar alle waarschijnlijkheid niet verder met Panka

Foto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN