Niall Raben mag zich officieel speler noemen van Quick Boys. De Katwijkers hebben de 22-jarige verdediger na een proefperiode bij de club voor één seizoen vastgelegd. Daarmee is de eerste gewenste versterking binnen voor Edwin Grünholz. De trainer zei anderhalve week geleden in een persbijeenkomst dat hij het liefst nog twee aanwinsten ziet komen.

Raben was clubloos nadat zijn verbintenis bij het Poolse Huragan Morag in juli afliep. De twintiger speelde in Nederland ook nog bij de Wherevogels en HBOK. Hij combineerde het veldvoetbal met voetballen in de zaal bij eredivisionist FC Marlène. ,,Niall is een multifunctionele speler die in onze ogen het team completer en sterker maakt”, vertelt bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff op de clubwebsite. Raben stopt overigens met het voetballen in de zaal. ,,Het futsal is niet te combineren met het spelen in de Tweede Divisie. Dat staat Quick Boys ook niet toe. Ik focus me daarom volledig op het veldvoetbal.”

De voetballer uit Noord-Holland kwam overigens via Kay Tejan op Nieuw Zuid terecht. ,,Ik vind het jammer dat hij niet meer hier is, maar gun het hem van harte. Komend seizoen draag ik het shirt met het rugnummer 22 die in eerste instantie voor Kay bedoeld was. Op Nieuw Zuid hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als verdediger. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare en wil met Quick Boys naar de bovenkant van de ranglijst kijken.”

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Coopmans ziet ‘begripvolle rivaliteit’ tussen Noordwijk en SJC: ,,Er worden natuurlijk wel geintjes gemaakt”


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN