Quick Boys heeft donderdag een grote oefenzege op FC Rijnvogels geboekt. Thomas Duivenvoorden versloeg met de blauw-witten zijn oude club met liefst 7-0. VVSB was in eigen huis te sterk voor de amateurs van Ajax.

Halverwege was het 1-0 op Nieuw Zuid door een treffer van Koen Blommestijn. Vervolgens ging het na rust hard. Tussen minuut 54 en 65 sloeg Quick Boys driemaal toe via Ravelino Junte, Jesse Reinders en Nick Broekhuizen.

In het slotkwartier pikten ook Bram Franken en Hadi Erol nog hun doelpunt mee, en verzorgde Junte met zijn tweede goal van de avond het slotakkoord: 7-0.

VVSB doet zaken na rust
Ook bij VVSB – Ajax amateurs ‘regende’ het in de tweede helft doelpunten. In het eerste bedrijf werd niet gescoord, maar na rust stond het binnen mum van tijd 3-0.

Rick Warmerdam maakte in de 56e minuut de 1-0, waarna binnen vijf minuten ook Guus Verver en Finn Mossel trefzeker waren. Kort voor tijd deed de koploper van de Vierde Divisie A nog wat terug: 3-1.

Quick Boys – FC Rijnvogels 7-0 (1-0)
Goals: Ravelino Junte (2), Koen Blommestijn, Jesse Reinders, Nick Broekhuizen, Bram Franken, Hadi Erol

VVSB – Ajax amateurs 3-1 (0-0)
Goals: Rick Warmerdam, Guus Verver, Finn Mossel