Quick Boys heeft zaterdag de derby tegen Rijnsburgse Boys met ruime cijfers gewonnen. Op Nieuw Zuid zegevierden de blauw-witten met 4-0. Quick Boys deed aan het begin van beide helften uitstekende zaken. Eerst was het Danny van den Meiracker die de score opende, waarna in de eerste tien minuten na rust Nigel Ogidi Nwankwo, Ravelino Junte en Van den Meiracker de score naar een riante marge opvoerden.

Quick Boys kwam in de zesde minuut aan de leiding. Rijnsburg-keeper Wesley Zonneveld verwerkte een afstandsschot van Junte niet goed, waarna Van den Meiracker de rebound raak kopte: 1-0. Rijnsburgse Boys zat aanvankelijk niet in de wedstrijd, maar kreeg toch een grote kans op de gelijkmaker. Jeffrey Jongeneelen raakte de binnenkant van de paal.

Zodoende was het 1-0 na een eerste helft die weinig kansen en dreigende momenten kende. Hoe anders was het na rust. Quick Boys startte furieus en sloeg binnen tien minuten driemaal toe. Een afstandsschot van Ogidi Nwankwo werd van richting veranderd en plofte binnen, Junte schoot raak op aangeven van Van den Meiracker, die zelf  ook een penalty benutte: 4-0.

Quick Boys – Rijnsburgse Boys 4-0 (1-0)
Goal: Van den Meiracker (2), Ogidi Nwankwo, Junte

Check ook: FC Lisse maakt indruk tijdens eerste thuiswedstrijd, hattrick voor Klijbroek