Doordat de Katwijkse Derby anderhalve week terug in het inhaalweekend werd afgewerkt, hebben Katwijk en Quick Boys allebei komende zaterdag geen competitieverplichtingen. Voor beide clubs stond daarom dinsdagavond een oefenduel op de rol.

Quick Boys speelde een besloten oefenduel in het Bingoal Stadion tegen ADO Den Haag en verloor met 3-1. Na zeventien minuten was het al 2-0. Die marge van twee kwam ook doordat de Katwijkers evenzoveel goede kansen onbenut had gelaten.

In de tweede helft liet ook Nick Broekhuizen een goede mogelijkheid onbenut. De aanvaller pikte uiteindelijk wel zijn goaltje mee: hij benutte in de 75e minuut een zelf versierde strafschop. De stand was toen al 3-0 geworden door een foutieve terugspeelbal van Jesse Reinders.

Doelpuntenregen op de Krom
Waar Quick Boys grotendeels met de basis aantrad, speelde Katwijk tegen eersteklasser FC Aalsmeer vooral met de reserves en O23-spelers. Op de Krom werd er lustig op los gescoord. Halverwege was het 4-1 en na negentig minuten uiteindelijk 7-4.

Randy Wolters opende al vlot de score. FC Aalsmeer kwam op gelijke hoogte, maar daarna waren Jayden Daleman (2) en Keina Yamaguchi trefzeker.

In de tweede helft liep Katwijk door goals van Daleman, Yamaguchi en Adib Amrani uit naar 7-1. Vervolgens wist de ploeg van Ted Verdonkschot met drie goals de uitslag voor de bezoekers nog een enigszins draaglijk aanzien te geven.

ADO Den Haag – Quick Boys 3-1 (2-0)
Goal: Nick Broekhuizen

Katwijk – FC Aalsmeer 7-4 (4-1)
Goals: Jayden Daleman (3), Keina Yamaguchi (2), Randy Wolters en Adib Amrani