Quick Boys is zaterdag tegen het eerste puntenverlies van de competitie aangelopen. De Katwijkers verloren op Nieuw Zuid met 1-2 van Kon. HFC.

De uitkomst leverde voor veel aanhangers van Quick Boys ongenoegen op. Weliswaar speelde hun ploeg lange tijd niet goed, desondanks leek het team van Thomas Duivenvoorden een nederlaag af te wenden. In de 83e minuut knikte Levi van Duijn met het hoofd ogenschijnlijk de 1-1 binnen. Of de bal de doellijn was gepasseerd? “Honderdduizend procent zeker”, zei de aanvallende middenvelder na afloop. Maar de arbitrage ging er niet in mee en keurde de treffer niet goed.

Des te zuurder voor de gastheren was het dat Kon. HFC even later uitliep naar 0-2. Quick Boys deed direct iets terug via een benutte strafschop van Danny van den Meiracker, maar verder kwam de thuisploeg ondanks acht minuten blessuretijd en veel aanvalsdrang niet.

Kort voor rust was Kon. HFC aan de leiding gekomen via Cas Dijkstra. De 0-2 kwam van Gerry Vlak.

Beluister hieronder de reactie van Levi van Duijn in gesprek met onze verslaggever Gerben Oostdam:

Quick Boys – Kon. HFC 1-2 (0-1)
Goal: Danny van den Meiracker