Quick Boys heeft zaterdag de eerste overwinning van 2023 en de eerste driepunter sinds begin december geboekt. Op Nieuw Zuid werd Kozakken Boys overtuigend met 4-0 verslagen.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Kozakken Boys, maar daarna nam Quick Boys het initiatief over. Driemaal was uiteindelijk scheepsrecht voor Youssef El Kachati, die in de 34e minuut de score opende: 1-0. De aanvaller miste kort voor rust nog een uitgelezen kans om er 2-0 van te maken.

In de tweede helft voerde Quick Boys de score op en werd het chagrijn van de laatste weken deels van zich afgespeeld. Levi van Duijn maakte halverwege de tweede helft de 2-0 na een knappe kap- en draaiactie. Iets meer dan tien minuten later gaf het scorebord al 4-0 aan. Jeffrey Ket tekende na een kort genomen corner voor de 3-0, waarna El Kachati het slotakkoord verzorgde.

Zodoende won Quick Boys voor de tweede keer dit seizoen van Kozakken Boys.

Quick Boys – Kozakken Boys 4-0 (1-0)
Goals: Youssef El Kachati (2), Levi van Duijn, Jeffrey Ket

Check ook: Quick Boys heeft volgend seizoen geen plek voor Ket in A-selectie ondanks doorlopend contract