Joey Ravensbergen keert terug bij vv Katwijk. De Katwijker begon als 7-jarige te voetballen op sportpark De Krom, maar besloot vanaf de C-junioren de overstap te maken naar Quick Boys. De linksback maakte in april 2015 zijn debuut voor de blauw-witten en speelde meer dan 150 wedstrijden voor de club. Afgelopen week maakte hij echter bekend te vertrekken. De linksback tekent een contract voor twee seizoenen bij vv Katwijk. 

Dat de verdediger nu weer terugkeert bij de club waar het voor hem allemaal begon, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zijn vrienden zijn namelijk supporters van de oranjehemden en hij woont zelf op een steenworp afstand van De Krom. Desondanks blijft een transfer van Quick Boys naar Katwijk natuurlijk pikant.

Technisch directeur Cees Bruinink is blij met de komst van de linksback. ,,We zijn Joey natuurlijk nooit uit het oog verloren. Hij staat bekend als een goede veelzijdige verdediger en tegen ons viel hij altijd op met zijn winnaarsmentaliteit, drive en passie, gekoppeld aan zijn aanvallende kwaliteiten.”

Foto: vv Katwijk

Lees ook: Monden gesnoerd zonder ultieme doel te bereiken


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN