Joey Ravensbergen blijft ook na dit seizoen actief op de Krom. Het contract van de linkspoot is met twee seizoenen verlengd. Voor dezelfde duur tekende derde doelman Kevin Zuyderduijn bij.

Ravensbergen begon met voetballen in het oranje-zwart, maar stapte op zijn dertiende over naar Quick Boys. In de zomer van 2021 volgde een succesvolle rentree op het oude nest. Ravensbergen won de afgelopen twee seizoenen met Katwijk de algehele amateurtitel.

In het lopende serie kende Katwijk een zwakke serie met vijf opeenvolgende nederlagen, maar inmiddels draaien de oranjehemden weer op volle toeren. Katwijk won zijn laatste zeven officiële wedstrijden, met Ravensbergen in een opvallende rol. De Katwijker opereert nu als linksbuiten.

Afgelopen zaterdag was Ravensbergen betrokken bij de volledige productie tegen ACV. Hij gaf de assist op de 1-0 van Ruben Doesburg en maakte zelf de 2-0.

Ook jonge Katwijker verlengt verblijf
Er is ook nog een optie voor een derde seizoen, iets dat eveneens voor Zuyderduijn geldt. Net als Ravensbergen begon hij bij Katwijk, maar ook hij keerde anderhalf jaar geleden terug van een periode bij Quick Boys.

Sinds dit seizoen maakt Zuyderduijn deel uit van de A-selectie en kwam hij ook al enkele oefenwedstrijden in de hoofdmacht in actie. De keeper speelt zijn wedstrijden doorgaans in de O23.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Correia na dit seizoen weg bij Katwijk

POPULAIRE BERICHTEN