Rijnsburgse Boys heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen GVVV. De Uien kwamen in Veenenaal tweemaal op voorsprong, maar de thuisploeg had beide keren een antwoord paraat. De 2-2 viel diep in blessuretijd.

Beide ploegen wonnen vorige week hun eerste duel: Rijnsburgse Boys thuis tegen Jong Almere City (4-2) en GVVV uit bij Jong Sparta: 1-2.

Het was de thuisploeg die het sterkst opende, maar Rijnsburgse Boys dat de leiding nam. In de vijftiende minuut werkte Jeroen Spruijt een voorzet van Mitch van Kempen tegen de touwen: 0-1. Een snelle gelijkmaker volgde via Genrich Sillé.

Nadat Spruijt niet veel later de paal had geraakt, kwam de wedstrijd in wat rustiger vaarwater. Het duurde vervolgens even voordat er nieuwe goals vielen, maar dertien minuten voor tijd kopte Mark van der Weijden op aangeven van Delano Asante de 1-2 binnen.

De buit was daarmee nog niet binnen voor de Rijnsburgers. In de 88e minuut redde doelman Wesley Zonneveld nog uitstekend op een schot van GVVV, maar het bleek voor de bezoekers uitstel van executie. In minuut 93 knikte Tariq Dilrosun alsnog de 2-2 binnen.

GVVV – Rijnsburgse Boys 2-2 (1-1)
Goals: Jeroen Spruijt, Mark van der Weijden