Rijnsburgse Boys heeft in eigen huis met 3-1 gewonnen van Kozakken Boys. Door de overwinning stijgt de ploeg van trainer Henk Wisman naar de zesde plek op de ranglijst. De ‘Uien’ hebben acht punten uit vijf duels. Net zoveel als de bezoekers uit Werkendam.

Rijnsburgse Boys kwam via Dennis van der Plas zo’n tien minuten voor tijd op 1-0. Vrij snel daarna, misschien wat tegen de verhouding in, werd het 2-0 dankzij een goal van Dani van der moot. Toen Furhgill Zeldenrust de 3-0 maakte vlak  na rust was de wedstrijd gespeeld.

Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys 3-1 (1-0)
Goals: Van der Plas, Van der Moot, Zeldenrust

Archieffoto: Hans Heemskerk