Op de dag dat Quick Boys 100 jaar bestond verloren de Katwijkers in eigen huis van rivaal Rijnsburgse Boys. De bezoekers waren op Nieuw Zuid met 0-2 te sterk. Marc Magan schoot vijf minuten voor tijd prachtig raak en maakte daarmee de late 0-1. In blessuretijd gooide Dani van der Moot het duel op slot door de 0-2 te maken.

De jubileumwedstrijd in Katwijk was helaas voor de bezoekers van matig niveau. Beide elftallen grossierden in balverlies. In de eerste helft had Jeffrey Jongeneelen de bezoekers op 0-1 moeten schieten, maar faalde hij vlak voor Quick Boys-doelman Paul van der Helm. Aan de andere kant was Sabir Achefay dicht bij de openingstreffer voor de Katwijkers. Ook in de tweede helft duurde het dus lang voordat de wedstrijd echt losbrandde. Het vuurwerk van de middag was er dus vooral voor de wedstrijd, toen de thuisploeg door de fans in het zonnetje werd gezet vanwege het 100-jarig bestaan.

Quick Boys – Rijnsburgse Boys 0-2 (0-0)
Goals: Magan, Van der Moot