FC Rijnvogels houdt twee sterkhouders langer aan boord. Aanvaller Mitchel Beijersbergen en middenvelder Sander van der Horst hebben voor een jaar bijgetekend. Beide spelers zijn momenteel aan hun derde seizoen op de Kooltuin bezig.

Beijersbergen (zie foto) is de laatste anderhalf jaar op schot voor Rijnvogels. Vorig seizoen maakte de buitenspeler twintig goals. De kans is groot dat hij dat aantal deze voetbaljaargang gaat overtreffen. Halverwege de competitie staat de teller al op vijftien goals. Hij speelde eerder bij RKAVV, Noordwijk en ARC.

Van der Horst is een uiterst bruikbare kracht op het middenveld. Hij speelde veruit het grootste deel van zijn loopbaan voor Quick Boys. Na vier seizoenen in de hoofdmacht besloot Van der Horst naar Rijnvogels te vertrekken.

Mogelijk komt het voor Van der Horst tot een weerzien met zijn oude club. Rijnvogels ligt stevig op koers om te promoveren naar de Hoofklasse, het niveau waarop Quick Boys actief is. Rijnvogels staat na dertien speelronden liefst tien punten los van nummer twee Swift.

Foto: website FC Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN