De vier oefenwedstrijden van zaterdag 22 juli hebben twee zeges opgeleverd. Noordwijk en FC Rijnvogels stapten winnend van het veld, FC Lisse en Rijnsburgse Boys gingen onderuit.

FC Lisse verloor ook zijn derde oefenwedstrijd. Na de nederlagen tegen Kon. HFC (2-0) en Telstar (1-6) was nu RKAV Volendam met 2-0 te sterk. Jip Jesse kreeg in de slotfase nog rood.

Rijnsburgse Boys won vorige week ruim van FC Rijnvogels (1-4), maar kwam nu minder voor de dag. Op Sportpark Middelmors pakte TEC de zege: 1-2. Halverwege was het 0-1. In de tweede helft tekende Dani van der Moot voor de gelijkmaker, maar door weifelend Rijnsburgs verdedigen viel in de slotfase de 1-2.

Oefenoverwinningen voor eigen publiek
Na nederlagen tegen Rijnsburgse Boys (1-4) en Kon. HFC (1-2) was er voor FC Rijnvogels nu wel een thuiszege. Op de Kooltuin werd Jong FC Volendam met fris spel verslagen: 4-1. De goals kwamen van Roy van Leeuwen (2), Kasper Michel en Alljereau Mercera.

Noordwijk speelde zijn eerste duel van de voorbereiding en won ruim. HB Amsterdam, een mix-elftal van clubloze spelers uit de regio Amsterdam, kreeg met 5-2 klop. Er waren vijf verschillende doelpuntenmakers: Jesper de Vré, Dylan Rietveld, Emiel Wendt, Ruben Marbus en Sem van Oosten.


RKAV Volendam – FC Lisse 2-0 (1-0)

Noordwijk – HB Amsterdam 5-2
Goals: Jesper de Vré, Dylan Rietveld, Emiel Wendt, Ruben Marbus en Sem van Oosten.

Rijnsburgse Boys – TEC 1-2 (0-1)
Goal: Dani van der Moot

FC Rijnvogels – Jong FC Volendam 4-1
Goals: Roy van Leeuwen (2), Kasper Michel en Alljereau Mercera.


Foto: EWLOnline

Lees ook: Zaterdag 22 juli vier oefenduels
Check ook: Voorbereidingen van onze regioclubs uitkomend op Divisie-niveau op een rij

POPULAIRE BERICHTEN