Rob Zandbergen plakt er nog een jaar aan vast bij Rijnsburgse Boys. De verdediger heeft zijn contract met een jaar verlengd. Zodoende gaat de Rijnsburger op voor zijn achtste seizoen bij de A-selectie.

“Peter Cadel (bestuurslid voetbaltechnische zaken, red.) benaderde mij twee weken geleden voor een gesprek over mijn contractverlenging”, aldus Zandbergen op de clubsite. “Daarin kwam naar voren dat de club me graag nog een tijdje bij Rijnsburg wil houden met als voornaamste reden dat ik een belangrijke schakel ben zowel binnen als buiten het veld. Mijn intentie was eigenlijk al om door te gaan bij Rijnsburgse Boys. En na een gesprek met de nieuwe trainer heb ik de beslissing definitief gemaakt.”

Wel wat twijfels
Toch ging Zandbergen (32) niet over één nacht ijs. “Ik heb wel getwijfeld: je moet het voetballen natuurlijk wel kunnen blijven combineren met gezin en werk. Het werd bijvoorbeeld vorig jaar best druk toen mijn zoontje geboren is. Maar na de winterstop en na het trainingskamp had ik wel door dat ik het liefst nog een jaar door wil gaan.”

Zandbergen keerde in 2020 terug op Sportpark Middelmors en is een vaste waarde als linksback bij de huidige nummer twaalf van de Betnations Divisie. De linkspoot vertrok in 2014 bij Rijnsburgse Boys en keerde er na avonturen bij FC Rijnvogels, VVSB en Ter Leede zes jaar later terug. In de jeugd kwam hij ook uit voor Quick Boys.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Zandbergen: ‘Als je ‘m dan nog omdraait en wint, dan is de ontlading groot’
Check ook: Rijnsburgse Boys neemt afscheid van twee aanvallers

POPULAIRE BERICHTEN