SJC is de tweede seizoenshelft begonnen met een 3-3-gelijkspel bij Alphense Boys. De Noordwijkers leken in Alphen aan den Rijn te gaan verliezen, maar door een rake vrije trap van Timo Ruigrok werd diep in blessuretijd toch een punt uit het vuur gesleept. Hillegom begon met een ruime nederlaag.

SJC kwam tegen Alphense Boys al vroeg op voorsprong via Frans van Niel, maar liep daarna achter de feiten aan. Halverwege leidde de thuisploeg met 3-1. In de tweede helft stelde de ploeg van Marcel IJzendoorn echter orde op zaken. Vlot na rust maakte Younes Seghrouchni de aansluitingstreffer, waarna 3-3 dus diep in de toegevoegde tijd op het scorebord kwam.

Voor eersteklasser SV Hillegom verliep de herstart niet zoals gewenst. Kolping Boys was in Alkmaar met 5-0 te sterk en passeerde de Hillegommers daardoor op de ranglijst. De marge van vijf goals was wel wat geflatteerd.

Alphense Boys – SJC 3-3 (3-1)
Goals: Frans van Niel, Younes Seghrouchni, Timo Ruigrok

Kolping Boys – SV Hillegom 5-0

Archieffoto: Johanna Oskam

Check ook: Sem van Duijn geniet van ijzersterke invalbeurt: ‘Nu wil ik doorpakken’