SJC heeft de eerste seizoenszege van vorige week geen vervolg kunnen geven. De Noordwijkers verloren in Heemstede hun zesde competitieduel. Promovendus HBC was met 2-0 te sterk.

De thuisploeg kwam in de 27e minuut op voorsprong via Zeno van Ooijen, voormalig speler van FC Lisse. SJC had daarna een aantal momenten om direct wat terug te doen, maar slaagde daar niet in.

In de tweede helft volgde een goede kans voor Wesley Haasnoot, maar de aanvaller wist niet af te drukken. HBC consolideerde de voorsprong en kreeg ook mogelijkheden om uit te lopen. Daarin slaagde het in de 89e minuut en zodoende was de wedstrijd beslist.

Promovendus HBC steeg door de zege naar de derde plaats, SJC is de huidige nummer dertien van de Vierde Divisie A.

HBC – SJC 2-0 (1-0)

Archiefoto: Johanna Oskam