SJC

SJC is zondag opnieuw een plekje gestegen op de ranglijst van de zondagse Vierde Divisie A. De Noordwijkers waren op de Lageweg met 3-0 te sterk voor Velsen en rukten daardoor op naar de vierde plaats, op drie punten van koploper HBS. SV Hillegom zette voor eigen publiek een monsterscore neer tegen hekkensluiter De Meer.

De ploeg van Marcel IJzendoorn deed vorige week uitstekende zaken en blijft door een nieuwe driepunter bovenin meedoen. Tegen Velsen viel kort voor rust de openingstreffer. Martijn van Trigt brak in de 42e minuut de ban.

In de tweede helft liep SJC verder uit. Na zeventig minuten was het opnieuw Van Trigt die doel trof: 2-0. De linksbuiten mag met recht de man in vorm worden genoemd. Vorige week tegen VKW was Van Trigt ook al goed voor twee treffers. In de 79e minuut gooide Chris Hoogervorst het duel definitief op slot.

Zevenklapper op de Zanderij
SV Hillegom speelde thuis en dus viel een goed resultaat te verwachten. Op de Zanderij is de ploeg van Martijn Lagendijk nog ongeslagen. Die goede uitkomst kwam er op overtuigende wijze. Hekkensluiter De Meer werd met 7-0 een kop kleiner gemaakt.

Halverwege was het 2-0 door goals van Aidan Ryan en Menno van Gurp. Direct na de thee volgde de 3-0 van Niels van Veen. In het vervolg kon SV Hillegom naar hartenlust aan het vertrouwen werken. Gabriel maakte de 4-0, waarna er in de laatste minuten nog drie goals genoteerd konden worden. Ryan maakte de 5-0 en vervolgens verzorgde Jeroen Dedel met twee lobjes het slotakkoord.

SJC – Velsen 3-0 (1-0)
Goals: Martijn van Trigt (2), Chris Hoogervorst

SV Hillegom – De Meer 7-0
Goals: Aidan Ryan (2), Jeroen Dedel (2), Menno van Gurp, Niels van Veen, Gabriel

Foto: Johanna Oskam

Lees ook: SJC wint en doet goede zaken, maar raakt ook sterkhouder achterin kwijt

POPULAIRE BERICHTEN