Alle competities gaan weer van start en dus zijn we weer terug met onze muzikale rubriek!.Bij elke club staat tegenwoordig de muziek keihard aan in de kleedkamer en is het voor veel voetballers een vast ritueel voor de wedstrijd geworden. In deze editie nemen we een muzikaal kijkje in de kleedkamer van Ter Leede. Daar heeft Ronnie Verplancke namelijk het laatste woord als het om muziek gaat. 

The cure & The cause (David Ferrer Remix) – Fish go deep 

Dit is een oud nummertje, maar hij blijft goed! Heb jij hem ook op je afspeellijst gezet? Het is een goed nummertje, hoor. Het is eigenlijk een liedje die je overal kan draaien. Voor de wedstrijd staat deze wel vaak op, om even in de sfeer te komen.”

,,Ik heb best wel een diverse muzieksmaak en vind veel muziek leuk om te horen, vooral als het een goede beat heeft. De nummers van Ronnie Flex of Broederliefde vind ik ook prima. De beat die daar bij zit is echt goed, alleen is de tekst vaak wat minder…”

Ik leef m’n eigen leven – Andre Hazes 

,,Ik vind dit persoonlijk zijn beste nummer. Het is wel een bekend verhaal dat veel mensen zich kunnen herkennen in zijn teksten en dat heb ik ook. Het is vooral de tekst die me raakt. Veel van zijn nummers zijn goed, maar wat mij betreft staat deze op één.”

I won – Kanye West 

,,Ook deze is vrij oud, maar die blijft goed. Het is niet dat ik er iets echt speciaals aan vind, maar het blijft gewoon lekker om naar te luisteren! Deze is gewoon heel chill voor thuis of als je in de auto zit naar de voetbal.”

Charlene – Anthony Hamilton 

,,Kende je deze nog niet? Deze hoorde ik voor het eerst toen ik een jaar of zestien was. Het is vooral een mooi nummer. Dit luister ik niet op de voetbal, hoor. Ook deze muziek staat vaak in de auto of thuis aan. ‘Charlene’ is echt één van mijn favoriete nummers.”

En ik droom – Milan Milano 

,,Dit is echt typisch zo’n nummer die na de wedstrijd aan staat. Deze is het lekkerst met mooi weer. Dan zitten we met z’n allen op het terras van de club met een baco erbij. Ik ben zelf niet echt een zanger, misschien als ik wat teveel heb gedronken.”

,,Wie de beste zanger is in de selectie? Mitchell Kappenberg was dat altijd, maar die is helaas vertrokken.. Ik moet wel zeggen dat Mike Boelee ook steeds beter gaat zingen. Alleen dan moet die eerst wat meer gaan drinken.”

Foto: Hans Schalk

POPULAIRE BERICHTEN