Michael Bekkers heeft zijn gewenste stap hogerop te pakken. De 31-jarige doelman tekent een contract bij Rijnsburgse Boys. Begin deze maand liet hij Ter Leede weten dat hij zijn contract niet wilde verlengen, omdat hij het nog een keer een niveau hoger wil proberen. Met de overgang naar de tweededivisonist is hem dat nu gelukt. De keeper blijft in ieder geval tot de zomer van 2022 het doel van de Rijnsburgers verdedigen met een optie voor nog een jaar. 

Bij Rijnsburgse Boys komt Bekkers een aantal oude bekenden tegen. In zijn eerste seizoen bij Ter Leede werd de goalie namelijk kampioen in de Hoofdklasse. Destijds waren trainer Henk Wisman en assistent-trainer Jan Blankespoor actief voor de Sassenheimers. Beiden staan nu onder contract bij de Rijnsburgers. Ook spelers Rob Zandbergen en Ian van Otterlo speelden in het kampioensjaar van Ter Leede voor de rood-gelen en komen nu uit voor Rijnsburgse Boys.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Vonk voor zes maanden interim-voorzitter Ter Leede


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN