Ronald Vonk keert weer even terug op zijn oude plek als voorzitter van Ter Leede. Hij vervangt Kees de Lange voor zes maanden, omdat de huidige preses van de Sassenheimse derdedivisionist voor een half jaar naar Colombia vertrekt vanwege zijn werk. Vonk was tussen 2014 en 2019 al voorzitter van Ter Leede.

,,Het goed invullen van de rol van voorzitter is gezien de enorme afstand en het tijdsverschil niet mogelijk”, legt De Lange uit op de website van Ter Leede. ,,Gelukkig heeft Ronald zich bereid verklaard om in de tijd dat ik er niet ben de rol van interim voorzitter op zich te nemen. Ronald en ik zullen regelmatig contact hebben en ik blijf, weliswaar op afstand, nauw betrokken bij de vereniging.”

Onder Vonk werd het vlaggenschip van Ter Leede kampioen van de Hoofdklasse. Bij de Algemene Ledenvergadering in 2019 kreeg Vonk nog een gouden speld van de vereniging vanwege zijn verdiensten voor de club.

Foto: Ter Leede (tijdens de overdracht in 2019)

Lees ook: Bloemheuvel en Foreholte langer met elkaar door


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN