Van Nispen hield een punt over aan haar bezoek bij Full Speed (2 -2). Vooraf had de ploeg uit De Zilk daar zeker voor getekend, maar kijkend naar het scoreverloop hadden dat misschien wel drie punten moeten zijn. Van Nispen kwam namelijk via Oostenrijk en Pompe op een 0 – 2 voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt. VIDB sprak na met trainer Stephan Spruijt: ,,Dit was ondanks het scoreverloop een terechte uitslag.”

Het was een hectische week voor Van Nispen. Deze week werd Fadil Sukurica weggestuurd omdat speler en club niet meer door een deur konden. Spruijt: ,,Het ging gewoon niet meer. En dat is het altijd afwachten hoe iedereen daarop reageert. Daarbij miste ik behoorlijk wat vaste krachten wegens blessures, schorsingen en carnaval. Door die afwezigen maakten de A-junioren Bastiaan Jansen (basis) en Luuk van Saase hun debuut. Ook Rick de Jong, normaal spelend in het tweede, speelde een verdienstelijke pot.”

,,Het is jammer dat we uiteindelijk gelijkspelen, maar terecht was het wel. Andy Otte was geweldig. Die pakte alles. Wij zijn twee keer voor de goal geweest en maakten die kansen wel af. Dat de tegengoals, die uiteindelijk wel vielen, volgens onze grensrechter beide buitenspel waren, maakt het wel extra zuur. Twee keer liet de scheids hem staan. Maar goed, we kwamen voor een punt en gezien de bezetting en de hectische week ben ik meer dan tevreden dat we die doelstelling gehaald hebben. Volgende week komt Oliveo op bezoek. Zij staan een plekje onder ons op twee punten. Winnen we die, dan zetten we een belangrijke stap richting lijfsbehoud.”

Foto: website Van Nispen

POPULAIRE BERICHTEN