Een flinke groep selectiespelers heeft bij Van Nispen (zon.) aangegeven volgend seizoen te blijven voetballen in De Zilk. Maar liefst 22 spelers die behoren tot de selectie van de derdeklasser gaan door. Opvallende afwezigen zijn sterkhouders als Jelle Vleugel, Dick Verhoeven en Koen van der Linden. Ook de ervaren verdediger Joost Verwer staat nog niet bij de ‘blijvers’. Of ze na dit seizoen doorgaan of stoppen is nog niet bekend.

Topscorer Jeffrey van der Geest is wel één van de spelers die ook volgend seizoen actief is op Sportpark Wassenaar. Verder hebben veel jongens van de normale basiself hun jawoord gegeven. Ook trainer Roy Schulpzand blijft na dit seizoen.

Eerder werd al wel bekend dat doelman Tom van Maris er na dit seizoen mee stopt en dat Rien de Jong, nu nog actief bij Hillegom, zijn opvolger wordt. Ook aanvaller Mike van Haaster stopte al eerder dit seizoen vanwege een verhuizing en aanhoudende blessures. Aan het lijstje dat stopt met voetballen binnen de selectie van Van Nispen worden ook Marc van Saase, Randy de Jong, Thijmen Pompe, Rick de Groot en Stef Geerlings toegevoegd.

Van Nispen (zon.)

Blijft: Roy Schulpzand (trainer), Bart Duivenvoorde, Philip Mossel, Joost van Haaster, Ferdy Smit, Jeffrey van der Geest, Stan van Maris, Rico Geerlings, Ted Duivenvoorde, Cody Zonneveld, Bren Zonneveld, Justin Vink, Jeroen van Haaster, Daan van der Linden, Kenny Korfage, Stijn van Saase, Sydney Stemmer, Christiaan van Haaster, Bas Dobbe, Patrick Frumeau, Stan Damen, Marc De Groot, Joost Rie

Nieuw: Rien de Jong (Hillegom)

Vertrekt: Tom van Maris, Mike van Haaster, Marc van Saase, Randy de Jong, Thijmen Pompe, Rick de Groot, Stef Geerlings (allen stoppen)

Foto: Trudy van den Berg

Lees ook: ‘Foreholte ook met Spreeuw vleugellam in Reeuwijk: ,,Maar ik stond weer in het veld”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels