Jordy Strooker blijft volgend seizoen in de Tweede Divisie actief. De linkspoot gaat aan de slag bij Scheveningen, zo is woensdagavond bekendgemaakt.

De 31-jarige Strooker acteerde – verspreid over twee periodes – liefst negen jaar voor Rijnsburgse Boys en was daarmee dit seizoen de langst dienende speler van de Rijnsburgse selectie. Hij kwam in 2012 over van ADO Den Haag en speelde tussendoor twee seizoenen voor Spakenburg (van 2014 tot 2016).

In maart werd echter bekend dat de wegen zouden gaan scheiden. Beide partijen waren naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

Terug aan het front
Strooker keerde dit seizoen terug aan het front na zo’n twee jaar uit de roulatie te zijn geweest als gevolg van een  zware knieblessure (afgescheurde kruisband plus schade aan het kraakbeen en de meniscus). Hij sloot in de voorbereiding weer aan en knokte zich gedurende de tweede seizoenshelft in de basis.

Met Rijnsburgse Boys eindigde de verdediger annex middenvelder als tweede, kort achter Katwijk. Scheveningen speelde zich bijna traditiegetrouw na een sterke eindsprint soepel veilig.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Strooker na negen seizoenen weg bij Rijnsburgse Boys
Check ook: Rijnsburgse Boys haalt extra optie voor de spitspositie

POPULAIRE BERICHTEN