De loting voor de tweede ronde van de Districtsbeker heeft woensdag voor de drie overgebleven regioclubs een thuiswedstrijd en twee uitduels opgeleverd. SV Hillegom komt op de eigen Zanderij in actie. Voor SJC en Valken ’68 kwam er een wedstrijd op verplaatsing uit de bus.

Er werd woensdagochtend in de kantine van Olympia Haarlem geloot voor West 1 en West 2. Het was eerst de beurt aan West 1. Daarin zaten 62 teams in de koker. Voor de eerste twee teams die geloot werden, was er een bye.

Dat gelukje was aan SV Hillegom niet besteed. De Hillegommers werden gekoppeld aan Jong Holland uit Alkmaar, dat tweede staat in de zaterdagse Tweede Klasse A.

West 2
Bij West 2 waren er geen vrijstellingen en werden 32 wedstrijden geloot. SJC kreeg een redelijk gunstige loting. De vierdedivisionist gaat afreizen naar Rotterdam voor een treffen met vierdeklasser BZC/Zuiderpark. Valken ’68 gaat ook op bezoek in 010, bij Antibarbari. De zondagtweedeklasser schakelde in de vorige ronde Ter Leede uit.

Voor die vorige ronde had Valken ’68 vrijstelling. SJC klopte Olympia met 4-0, terwijl SV Hillegom met 3-0 te sterk was voor Stormvogels.

Foto: Boudewijn van der Neut

Lees ook: Woensdagochtend loting voor Districtsbeker in West 1 en West 2
Check ook: Ter Leede verliest bij tweedeklasser en is direct klaar in Districtsbeker

POPULAIRE BERICHTEN