Luca Tarani gaat niet bij DSOV, maar bij SV Hillegom spelen. De eersteklasser heeft zijn directe komst vrijdag bekendgemaakt.

Tarani streek afgelopen zomer neer bij VVSB, maar speelde nauwelijks op de Boekhorst. Daarom scheidden de wegen in de winterstop en was het idee dat de 25-jarige aanvaller bij DSOV uit Vijfhuizen aan de slag zou gaan.

Het is nu echter alsnog de Zanderij geworden. “In goed overleg met VVSB en de KNVB en niet te vergeten de inspanningen van de TC vervolgt Luca Tarani zijn weg bij sv Hillegom”, meldt de club. “De eerste trainingen zitten er al op en het is voor Tarani zaak zo snel mogelijk fit te worden om aan te kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie.”

Tarani zal hopen in het blauw-wit het voetbalgeluk weer wat te hervinden. De Nieuw-Venneper liet op jonge leeftijd bij FC Lisse leuke dingen zien, maar uiteindelijk bleef een definitieve doorbraak op Ter Specke uit. Zijn vervolgstappen bij ARC en VVSB verliepen niet succesvol. In Noordwijkerhoutse dienst kwam hij slechts tweemaal in competitieverband in actie.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: Van Breukelen langer bij VVSB, twee spelers direct vertrokken vanaf de Boekhorst
Check ook: Nog drietal spelers langer door bij SV Hillegom

POPULAIRE BERICHTEN