Na de grote groep van dertien spelers in december heeft SV Hillegom nu nog een drietal spelers langer aan zich gebonden. Niels van Veen, Maurice van der Neut en Sam van der Lip spelen ook volgend seizoen in het blauw-wit.

Van Veen (zie foto) en Van der Neut hebben allebei een verleden op het hoogste amateurniveau. Laatstgenoemde was drie jaar actief bij Noordwijk en één seizoen bij FC Lisse.

Sinds de zomer van 2021 is de ervaren verdediger weer terug op de Zanderij en een solide factor achterin.

Vaste aanvalsleider
Spits Van Veen was in onze regio ook actief voor Quick Boys, FC Rijnvogels en Ter Leede. Zowel op Nieuw Zuid als de Kooltuin kende de aanvaller goede tijden, al vertroebelde zijn perspectief steeds wat naarmate de jaren vorderden. Na een teleurstellend seizoen bij Ter Leede waarin hij weinig speelde, sloot Van Veen medio 2018 aan bij SV Hillegom. Sindsdien is hij de vaste aanvalsleider.

Waar Van der Neut en Van Veen er al een behoorlijke voetbaltijd op hebben zitten, begint het pas net voor Van der Lip. De jonge linkspoot maakt naam bij SV Hillegom, de club waar hij sinds de zomer van 2020 deel uitmaakt van de A-selectie.

Foto: Boudewijn van der Neut

Lees ook: SV Hillegom pakt door: dertien spelers ook volgend seizoen op de Zanderij actief

POPULAIRE BERICHTEN