Volop ontwikkelingen op selectievlak bij Ter Leede. Timon Fikkert en Wessel Blankespoor komen de Sassenheimse club versterken. Daarnaast blijft Allessandro Kwant op de Roodemolen actief.

Fikkert is afkomstig van Quick Boys, waar hij net als bij vorige club Katwijk als tweede keeper fungeerde. De goalie, een voormalig jeugdinternational, kwam eerder in het Haagse uit voor ADO Den Haag en HBS.

Doelmannen in de selectie
Volgend seizoen moet Fikkert de concurrentie aangaan met Kwant, die afgelopen zomer overkwam van Voorschoten ’97. De keeper was daarvoor tien seizoenen bij Rijnsburgse Boys actief. In een eerder stadium werd duidelijk dat een andere doelman, Daan Prins, zijn heil elders gaat zoeken.

Daarnaast keert Blankespoor na een jaartje bij Rijnsburgse Boys weer terug op het oude nest. Dit tot tevredenheid van de technische leiding van Ter Leede. “Wessel is een pure aanvaller met een neusje voor de goal. Wij hopen dat het jaartje “buiten spelen” hem sterker heeft gemaakt en dat hij snel een plekje in het elftal van de nieuwe trainer Martijn Lagendijk gaat verdienen.”

Foto: Quick Boys

Lees ook: Ter Leede maakt opnieuw gehakt van Alphense Boys, ook zege SJC

POPULAIRE BERICHTEN