Ter Leede heeft zaterdagmiddag ook zijn tweede uitwedstrijd van het nieuwe kalenderjaar in winst omgezet. De Sassenheimers klopten ARC in Alphen aan den Rijn met 0-2. Ook de zaterdagtak van SJC kwam winnend uit de strijd.

Ter Leede houdt het in 2024 overzichtelijk: beide thuiswedstrijden gingen verloren, maar de uitduels leverden steeds drie punten op. Op Zegersloot deed de ploeg van Niek Oosterlee aan het begin van beide helften zaken. In de achtste minuut maakte Dirk Hoekstra, die onlangs zijn contract verlengde, de 0-1. Enkele minuten na de thee zorgde Marc de Kruijs voor de 0-2. Die marge van twee goals voorsprong trok Ter Leede uiteindelijk over de streep.

Zege in blessuretijd
Na een periode van ruim twee maanden zonder officiële wedstrijd pikte de zaterdagtak van SJC de draad weer op, al ging dat niet vanzelf. De zwart-witten wonnen met 0-1 bij DVC door een treffer van Jan Altena in de 95e minuut.

Door die last-minute zege nam SJC de koppositie weer over van LSVV, dat niet in actie kwam. De voorsprong bedraagt één punt.

ARC – Ter Leede 0-2 (0-1)
Goals: Dirk Hoekstra, Marc de Kruijs

DVC – SJC zat. 0-1 (0-0)
Goal: Jan Altena