Teylingen heeft van zes voetballers het jawoord gekregen voor volgend seizoen. Sam Witkamp, Colin Dofferhoff, Dennis van den Nouland, Sepehr Safi en Omar Mansour Baker gaan sowieso een jaar langer door in Sassenheim. Ook Mark van der Vlugt blijft de rood-zwarte clubkleuren verdedigen, maar zal een stapje terug doen naar Teylingen 2. Het is de tweede keer dat de Sassenheimers in één klap zes ‘verlengingen’ bekend hebben gemaakt.

Met het vastleggen van dit zestal liggen er inmiddels dertien spelers vast voor de selectie van volgend seizoen. Eerder meldde de club ook de komst van Mike van der Zon van de reserves van Ter Leede. Van die ploeg komt trainer Martijn Lagendijk ook naar de andere kant van De Roodemolen. Hij volgt trainer Marc van Wonderen op.

Teylingen staat momenteel vierde in de Tweede Klasse C. De club maakt nog kans op de tweede periode, maar daarbij is het wel afhankelijk van de resultaten van Foreholte, Stompwijk ’92 en ROAC.

Teylingen 2019/2020

Blijft: Daan Heemskerk, Tarek Kharboutli, Pascal de Ridder, Jelle Vooijs, Niels Roodenburg, Lasse van Wijk, Sam Witkamp, Colin Dofferhoff, Dennis van den Nouland, Sepehr Safi, Omar Mansour Baker, Mark van der Vlugt

Vertrekt: Marc van Wonderen (trainer, onbekend), Jaap Zwetsloot (FC Lisse)

Nieuw: Martijn Lagendijk (trainer reserves Ter Leede), Mike van der Zon (Ter Leede 2)

Foto: Peer Compeer

Lees ook: ‘Samen sta je sterker dan alleen’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 15 jun.
Sp. Duinwetering
DoCoS14.30VVSB (zat.)