Teylingen is de nieuwe koploper van de Vierde Klasse A. De Sassenheimers waren zaterdagmiddag op de eigen Roodemolen de sterkste in de topper tegen SJZ. Wesley Ritzen maakte de enige treffer (1-0), waardoor Teylingen nu een punt meer heeft. 

In de Vierde Divisie A was er een ruime nederlaag voor SJC op bezoek bij de amateurs van Ajax, die met 4-1 te sterk waren. Een niveau lager was er een thuisnederlaag voor eersteklasser Valken ’68 tegen Honselersdijk: 0-1.

Het regent doelpunten
Doelpuntrijk waren de wedstrijden van onze regioclubs in de Tweede Klasse C. Na een doelpuntloze eerste helft regende het doelpunten bij DONK – Kagia. De Lisserbroekers trokken wel aan het kortste eind: 5-3. Competitiegenoot Foreholte trof het sterk(er) spelende HVV. De Voorhouters konden vanwege de veldverhoudingen leven met de uitkomst, al baalden ze wel dat driemaal een voorsprong uit handen werd gegeven.

Naast Teylingen zegevierde ook Warmunda in eigen huis. De Overbos-bewoners wonnen na een zwaarbevochten strijd met 4-3 van Woubrugge. In 4B speelde Van Nispen gelijk tegen United/DAVO: 2-2.

Nog altijd ongeslagen
De zaterdagtak van SJC behield zijn ongeslagen status. Ditmaal werd soepel met 0-4 gewonnen bij Football Factory. De voorsprong op achtervolger LSVV bedraagt vier punten, al hebben de Leidenaars nog wel een wedstrijd tegoed.

Vierde Divisie

Ajax amateurs – SJC 4-1 (3-1)
Goal: Martijn van Trigt

BOL – Ter Leede AFG

Eerste Klasse

Valken ’68 – Honselersdijk 0-1 (0-0)

Tweede Klasse

DONK – Kagia 5-3 (0-0)
Goal: Tijs van der Schinkel, Rick Verdegaal, Gijs de Graaf

Foreholte – HVV 3-3 (1-0)
Goals: Tom Noordermeer, Lars Berg, Thijs van Gils

Vierde Klasse

Teylingen – SJZ 1-0 
Goal: Wesley Ritzen

Warmunda – Woubrugge 4-3 (1-2)
Goals: Stan van Rijn (2), Sohrab Safi, Kevin van Bentum

Van Nispen – United/DAVO 2-2
Goals: onbekend

Vijfde Klasse

Football Factory – SJC zat. 0-4 (0-2)
Goals: Stef van der Zalm (2), Jarret Glasbergen, Stijn Dahler

Archieffoto: Peer Compeer

Lees ook: Steun VIDB voor slechts 11 euro per seizoen en kom in het VIDB Elftal!

POPULAIRE BERICHTEN