Nou, het is de spelers nog niet gegeven om ook maar in de buurt te komen van een 100 procent juiste voorspelling. Ook Bennie van Noord liet vorige week geen onuitwisbare indruk achter in de Toto. Vandaag is het de beurt aan Jeroen Verwer van Teylingen.

Jeroen, er wordt wat van je verwacht. Een teammaat van jou leverde een uitzonderlijke prestatie. Hoewel Mark van der Vlugt gewoon meedeed tussen alle reacties, was hij wel de enige speler die tot nu toe de 100 procent score haalde. 
,,Hij weet (nog) niet dat ik hier aan mee doe, anders had hij het mij wel alvast ingepeperd. Ik mag in ieder geval niet al te veel fout hebben.”

Hoe gaat het verder met Teylingen?
,,Afgelopen zondag tegen Bernardus was even een tegenvaller. We waren veel beter, maar hebben teveel kansen gemist. We stonden met 1-0 voor, met 2-1 voor, maar speelden toch nog gelijk. We zijn niet scherp genoeg en laten daardoor teveel punten liggen.”

Dat spreekt niet in jullie voordeel. Zo kan Meerburg uitlopen.
,,We mogen inderdaad niet teveel steekjes meer laten vallen. Het gat wordt alleen maar groter. Dat is nu drie punten, maar Meerburg heeft nog een duel tegoed.”

Waar ligt nu precies het manco?
,,We scoren te moeilijk. Dorus van der Voort had vorig jaar een onwijs goed seizoen. Toen had hij er rond deze tijd al 20 in liggen. Dat is nu jammer genoeg wel anders. We missen met z’n allen een beetje zelfvertrouwen. Jaap Zwetsloot en George Hulsbosch keren weer terug. Dat is wel prettig.”

Laten we met dat goede gevoel de Toto ingaan. FC Lisse krijgt bezoek van Kozakken Boys.
,,Dan ga ik toch voor Kozakken Boys. Het is een goede ploeg. Ze doen al jaren bovenin mee in de Topklasse. Ook al heeft Lisse vorig jaar gewonnen van Kozakken Boys, ga ik toch voor die laatste.”

We hebben weer een streekderby: FC Rijnvogels – Ter Leede.
,,Ja, dat is een mooie! Vorige week hebben beide elftallen verloren. FC Rijnvogels heeft natuurlijk een periode gewonnen, maar ik vind Ter Leede geen verkeerd elftal. Youssef Ait El Houssi en Tom van der Vlugt spelen nu bij Ter Leede, met beide heb ik gespeeld hier bij Teylingen.”

We nemen een kijkje in de Derde Klasse: CVC Reeuwijk – Kagia.
,,Dan ga ik voor de ploeg uit de regio: Kagia. Volgens mij draaien ze best redelijk. Het zal er om gaan spannen in deze wedstrijd, maar ik kies Kagia.”

Nog drie wedstrijden op de zondag. Te beginnen met SJC – IFC.
,,Kees Zethof, nu trainer bij SJC, is ook bij Teylingen coach geweest. Ik hoop voor Kees dat SJC wint. SJC doet het vooral slecht tegen de lager geklasseerde ploegen. IFC staat juist tweede. Laten we dus positief blijven voor Kees. Ik ga voor SJC.”

In de Tweede Klasse spelen SV Hillegom en DOSR tegen elkaar.
,,Dat zijn twee ploegen die wij nog kennen van vorig jaar. Ik kies voor Hillegom. Zij hebben een sterk team. Dat bewijzen ze nu weer in de Tweede Klasse waar ze gewoon titelkandidaat zijn.”

En in jullie competitie spelen Van Nispen en Meerburg tegen elkaar. Jij wil vast een overwinning voor Van Nispen?
,,Ik ga toch voor een gelijkspel. Meerburg is goed, maar Van Nispen heeft een stug team. Het staat goed bij hun vind ik. Wij hadden het daar ook moeilijk om er doorheen te komen. Hun trainer, Ras, heeft ons nog gebeld. Hij weet dus wat hij moet doen tegen Meerburg.”

Voor jullie veel succes komende zondag.
,,Dankjewel. Dat hebben we wel eventjes nodig.”

Ranking Deelnemers Goed geraden wedstrijden Percentage
1 Danny van der Vijver (Rijnsburgse Boys) 3 uit 6 50%
2 Juriaan van Duijn (SJC) 2 uit 4 50%
3 Bas Ruigrok (VVSB) 2 uit 5 40%
4 Diederick Hoogerwaard (VV Noordwijk) 2 uit 6 33%
5 Joeri Stavleu (Foreholte) 1 uit 4 25%
6 Sven Boonstoppel (Valken ’68) 1 uit 5 20%
6 Tom ten Have (FC Lisse Zondag) 1 uit 5 20%
6 Bennie van Noord (VV Katwijk) 1 uit 5 20%

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)