Wesley Zonneveld blijft de komende seizoenen speler van Rijnsburgse Boys. De 31-jarige doelman heeft met twee jaar bijgetekend en ligt daardoor tot medio 2026 vast.

Zonneveld kwam in de zomer van 2020 over van Scheveningen en fungeert al enige tijd als nummer één onder de lat. In de huidige voetbaljaargang stond hij alle competitiewedstrijden in de basis. Hij is na Daan Walraven de tweede selectiespeler van wie de verbintenis is opengebroken.

Een belangrijke voorwaarde voor Zonneveld om te verlengen was de constatering dat het voetbal te verenigen is met zijn (nieuwe) gezinssituatie. “Ik ben pas vader geworden van een dochter, dus de vraag blijft altijd of je het voetbal met je gezin en werk kan blijven combineren. In het begin werd het me door weinig slapen, ook op wedstrijddagen, niet makkelijk gemaakt. Gelukkig gaat het nu beter”, vertelt hij op de clubsite. “Het zou leuk zijn als Mila, wanneer ze wat ouder en wijzer is, mij ziet keepen bij Rijnsburg.”

Als jeugdspeler kwam Zonneveld uit voor FC Lisse en AZ. Vervolgens speelde hij een klein decennium voor Telstar: tussen 2011 en 2020.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Zonneveld solide pion onder de lat bij Rijnsburgse Boys: ‘Dromen moet je altijd doen’

POPULAIRE BERICHTEN