Shirt elftal van het jaar_jongeneelenDe eerste voorhoedespeler is bekend. Er werd 1337 keer gestemd, waarvan 25% zijn of haar stem op de winnaar uitbracht. Morgen gaan we op zoek naar de puntspeler, maar niet voordat we de top-drie hebben doorgenomen. Op plek drie vinden we met 153 stemmen Thierry Monteny, de 20-jarige rechterspits van FC Lisse. Monteny keerde dit seizoen, na een verblijf van tien jaar bij ADO Den Haag, terug naar de club waar hij als kleine jongen begon. Monteny kent een prima seizoen en kwam tot nu toe tweemaal tot scoren.

Verder naar plek twee. Daar vinden we de rechterspits van VVSB, Michael van Laere. De 29-jarige Van Laere stond dit seizoen 21 keer aan de aftrap en scoorde daarin eenmaal. Begin dit jaar verlengde hij zijn contract bij de Noordwijkerhouters. In totaal kreeg Van Laere 170 stemmen, 14% van het totaal.

Dat brengt ons bij de nummer een. Jeffrey Jongeneelen werd met overmacht gekozen als beste rechtsbuiten van de streek. Vorig seizoen was Jongeneelen veelal het goudhaantje bij de Katwijkers. Dit jaar kent hij een minder seizoen, maar juist nu het erop aan komt, lijkt de snelle buitenspeler zijn vorm weer te hebben gevonden. Jongeneelen ontving 311 stemmen, 25% van het totaal. Morgen volgt een reactie van de rechtsbuiten.

De teller van Spek je Club, wederom onze shirtsponsor staat bij VV Noordwijk reeds op € 186,55. Bij VV Katwijk is inmiddels € 38,85 gespaard. Wil jij ook je club spekken met je online aankopen? Stuur een mail naar [email protected]. Aanmelden is volledig gratis.

Foto: Aad de Winter/www.bob-kat.nl

poll rechtsbuiten

POPULAIRE BERICHTEN