Shirt elftal van het jaar1Jullie hebben massaal gestemd! Maar liefst 1337 keer. Dat betekent dat we met redelijke betrouwbaarheid kunnen stellen dat we een terechte winnaar hebben. We beginnen echter met de nummer drie. Daar vinden we de keeper van Noordwijk ,Mustafa Amezrine. Hij verzamelde 211 van 1337 stemmen (16%). Zeker een vermelding waard dus.

Op plek twee vinden we de man die dit seizoen kampt met blessureleed. Eerder op de site was te lezen dat hij weer op de weg terug is. FC Lisse-doelman Mark de Vries verzamelde desondanks toch 259 van het totaal aantal stemmen (19%). Een eervolle vermelding is er tot slot voor Jeroen ten Bosch (Teylingen) en Andy Otte (Van Nispen). Zij wisten respectievelijk 80 en 63 stemmen te vergaren (6 om 5 %).

Er kan er echter maar één de winnaar zijn. Met een totaal van maar liefst 398 stemmen is Atam Koroglu van Katwijk de eerste speler in ons elftal van het jaar. De sluitpost verzamelde 30% van het totaal aantal stemmen. ,,Ik voel me gevleid, een stukje erkenning is altijd leuk”, laat Koroglu weten. Morgen verschijnt een uitgebreid stuk met de 34-jarige doelman op de site.

Zijn shirt wordt gesponsord door Spek je Club, een slimme manier waarmee jij je club kan ‘spekken’ met de aankopen die je online doet. Binnenkort sluiten VV Katwijk, VV Noordwijk en de Edwin van der Sar Foundation zich aan bij dit nieuwe innovatieve concept.

Morgen verschijnt de nieuwe poll online. We gaan deze week op zoek naar de beste rechtsback van de Bollenstreek. Dus breng je stem uit en zorg ervoor dat de rechtsback van jouw club in ons elftal van het jaar komt! Check nog wel even de regels. Deze vind je hier.

Wil jij ook een positie in het elftal van het jaar sponsoren? Neem dan contact op met de redactie via het contactforumulier.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl

uitslag poll keeper

POPULAIRE BERICHTEN