Stel, je wilt echt heel graag uit eten. Maar het liefst wil je er niks voor betalen. Dan vul je toch gewoon een TOTO in? De enige kans dat je er met een gratis etentje er vandoor kan gaan. Of je moet natuurlijk je vader, moeder, vriendin, vriend, opa of oma lief aankijken.

Maar stel je nou eens voor dat je echt héééél, maar dan ook echt héééél, graag uit eten wilt. Dan vul je de TOTO van Voetbal in de Bollenstreek toch gewoon twee keer in, moet Foreholte-voetballer Chris Guijt gedacht hebben.

Dat kan natuurlijk niet. Onze notaris moest tot bedaren gebracht worden. Hij houdt niet zo van valsspelers… Alle gekheid op een stokje. Al had deze Foreholte-aanvaller vier keer mogen gokken, dan had hij het alsnog niet goed gehad. Dit was het enige juiste rijtje:

Vier mensen, waaronder Guijt, dat dan wel, zaten erg dichtbij. Van de zes wedstrijden, hadden vier personen er vijf goed. De twee zondagpotten – Hillegom en Teylingen – bleken de spelbrekers.

En dus gaan we woensdag weer over op vijf wedstrijden in plaats van zes. Het restaurant blijft hetzelfde. Net zoals de spelregels. Je kan je voorspelling achterlaten op één van onze social media kanalen of via de mail.

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

POPULAIRE BERICHTEN